Afzuigkap kopen


Wilt u een nieuwe afzuigkap kopen voor in uw keuken? Afzuigkaponline heeft een breed assortiment aan verschillende soorten en maten. Iedere afzuigkap heeft andere eigenschappen. Daarom is het belangrijk om goed na te denken welke u gaat kiezen.

Nieuwe afzuigkap kopen?

Voor iedere keuken hebben wij een passende afzuigkap. Afzuigkaponline heeft om die reden diverse afzuigkappen die geschikt zijn voor uw keuken. Deze worden voor u gratis thuisbezorgd.
Komt u er niet uit of wilt u weten welke afzuigkap het meest geschikt is? Wij helpen u graag om te bepalen wat de beste afzuigkap is voor in uw keuken. Bij Afzuigkaponline bent u altijd welkom voor deskundig en persoonlijk advies in de showroom.
Heeft u uw keuze gemaakt? Dan begrijpen we dat u niet te veel wilt betalen. Omdat wij onze producten rechtstreeks vanuit ons magazijn kunnen leveren, blijft de prijs laag. Naast een laagste-prijs-garantie biedt Afzuigkaponline ook een 100% tevredenheidsgarantie. Wij vinden het belangrijk dat u optimaal geniet van uw aankoop. Bent u niet tevreden? Vertel het ons! Dan krijgt u het aankoopbedrag terug.

Welke afzuigkap moet ik kopen?

Wanneer u een keuken gaat kopen of verbouwen, kiest u daar ook een goede afzuigkap bij. Met de juiste afzuigkap zorgt u dat kookluchtjes verdwijnen. Afzuigkaponline heeft verschillende type afzuigkappen:

Inbouw afzuigkap

Wilt u een inbouw afzuigkap kopen? Er zijn twee soorten inbouw afzuigkappen beschikbaar:

 • Een geïntegreerde afzuigkap
 • of vlakscherm afzuigkap
Een geïntegreerde afzuigkap schakelt in wanneer u het kastdeurtje naar voren trekt. Een vlakscherm afzuigkap is plat gebouwd en inschuifbaar wanneer deze niet wordt gebruikt. Een vlakscherm afzuigkap kopen is een goede keus als u niet wilt dat uw afzuigkap opvalt.

Onderbouw afzuigkap

Als u op zoek bent naar een compacte afzuigkap voor in een kleinere keuken? Dan kunt u het een onderbouw afzuigkap kopen. De onderbouw afzuigkap is een klassiekere afzuigkap die aan de wand of onder een keukenkastje wordt gemonteerd.

Motorloze afzuigkap

Als u een centraal afzuigsysteem heeft, kunt u een motorloze afzuigkap kopen. Deze zijn verkrijgbaar in een schuin of recht model. Stoot u vaak uw hoofd tijdens het koken? Dan kunt u het beste een schuine afzuigkap kopen.

Recirculatie afzuigkap

De recirculatieafzuigkap is een afzuigkap zonder afvoer. U kunt het beste een recirculatie afzuigkap kopen, wanneer uw keuken geen luchtafvoersysteem naar buiten heeft. Wilt u meer advies over de verschillende soorten afzuigkappen en welke u moet kiezen? Lees dan onze blog ‘welke afzuigkap past bij mij’.

Afzuigkap kopen, waar moet u op letten?

Bij het kopen van een afzuigkap, is het belangrijk om op de verschillende eigenschappen te letten:

Luchtafvoer- of recirculatie afzuigkap

Kiest u voor een luchtafvoer afzuigkap of een recirculatie afzuigkap? Wanneer u een afvoer naar buiten heeft, kiest u voor een luchtafvoer afzuigkap. Voor kleine tot middelgrote keukens kunt u het beste een afzuigkap van 60 cm kopen of een afzuigkap van 80 cm kopen. Heeft u een keuken met een groter fornuis? Dan kunt u het beste een afzuigkap van 90 cm kopen.

Koop uw afzuigkap bij Afzuigkaponline

Heeft u een keuze gemaakt? Dan kunt u uw afzuigkap online bestellen en bij u thuis laten leveren. Wij begrijpen dat u zo snel mogelijk gebruik wilt kunnen maken van uw nieuwe afzuigkap. Daarom zorgen wij dat uw bestelling direct wordt verstuurd. Bestelt u vóór 15.00 op een werkdag, dan ontvangt u de nieuwe afzuigkap de volgende dag al in huis! Zo kunt u snel genieten van uw nieuwe afzuigkap.

Heeft u vragen over ons assortiment of wilt u advies? Kom langs voor bij onze showroom of neem contact op met ons op. Wij helpen u graag!
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 61-63 van 63

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. CTW Digital 900 Zwart CTW Digital 900 Zwart
  Aanbiedingsprijs € 199,99 Normale prijs € 299,00
 2. Airforce F26 Eiland afzuigkap 90cm Airforce F26 Eiland afzuigkap 90cm
  Aanbiedingsprijs € 399,95 Normale prijs € 799,96
 3. Airforce F54 Eiland afzuigkap 60cm Airforce F54 Eiland afzuigkap 60cm
  Aanbiedingsprijs € 399,95 Normale prijs € 799,96
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 61-63 van 63

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Loading...