Vlakscherm afzuigkap

Bent u op zoek naar een vlakscherm afzuigkap en wilt u deze kopen? In het assortiment van Afzuigkaponline vindt u diverse type afzuigkappen. 60 cm of 90 cm, met of zonder motor. Bekijk het aanbod aan afzuigkappen, neem contact op voor advies of bestel direct online!

Wat is een vlakscherm afzuigkap?

Een vlakscherm afzuigkap is een uitschuifbare afzuigkap. Dat wil zeggen dat de afzuigkap is uitgerust met een uitschuifbaar scherm. Om die reden noemen ze dit soort afzuigkap een vlakscherm afzuigkap. Zodra u begint met koken schuift u de afzuigkap open. Bent u klaar in de keuken? Dan schuift u de kap eenvoudig weer dicht en hangt hij niet in de weg. Een vlakscherm afzuigkap is een van de minst opvallende modellen.

De voordelen van een uitschuifbare afzuigkap

Een belangrijk voordeel van een uitschuifbare afzuigkap is dat hij weinig ruimte in beslag neemt en onopvallend is als u niet aan het koken bent. Daarnaast is een vlakscherm afzuigkap een stuk eenvoudiger te installeren dan de meeste afzuigkappen. U monteert de kap namelijk onder het keukenkastje.

Vlakscherm afzuigkap met of zonder motor?

Koopt u dit soort afzuigkap, dan heeft u de keuze uit een motorloze vlakscherm afzuigkap of een vlakscherm afzuigkap met ingebouwde motor. Welke variant u kiest hangt af van uw woning.

Heeft u een woning met een centraal afvoersysteem? Dan is een motorloze afzuigkap de beste optie. Dit type afzuigkap is namelijk aan te sluiten op het centrale afvoersysteem. Daarnaast maakt een motorloze afzuigkap minder lawaai dan een afzuigkap met motor. Dat is ook zeker een prettige bijkomstigheid!

Heeft u geen centraal afvoersysteem? Dan heeft u twee opties:

Optie 1: Een afzuigkap met motor
Verloopt de luchtafvoer via een buis direct naar buiten? Dan is een vlakscherm afzuigkap met motor de beste optie. Dit soort afzuigkap is erg krachtig en voert enorm veel lucht af. Hierdoor zijn de kookluchtjes sneller uit uw woning verdwenen.

Optie 2: Een recirculatie afzuigkap
Een recirculatie afzuigkap reinigt de lucht met behulp van koolstoffilters en blaast schone lucht terug uw keuken in. Dit is de ideale optie als u geen luchtafvoer naar buiten heeft, maar wel schone lucht in uw keuken wilt. Het nadeel van een vlakscherm reciruclatie afzuigkap is dat hij iets minder krachtig is dan een normale afzuigkap.

Vlakscherm afzuigkap met inbouw

Bent u op zoek naar een afzuigkap om in te bouwen? In ons assortiment inbouw afzuigkappen vindt u verschillende modellen.

Een van de populairste modellen is de TF 6000 Davoline. Deze vlakscherm afzuigkap 60 cm inbouw heeft drie verschillende standen, is uitgerust met verlichting en heeft een mooi neutraal design.

Deze vlakscherm afzuigkap 60 cm met inbouw is uitgerust met een motor, maar hij is ook te gebruiken als recirculatie afzuigkap. U dient dan wel koolstoffilters te erbij te bestellen. Dit maakt deze kap geschikt voor vrijwel elke keuken.

Diverse modellen en kleuren in 60 of 90cm

In onze shop vindt u uitschuifbare afzuigkappen in verschillende kleuren en maten. Heeft u een zwarte keuken? Kies dan voor een bijpassende zwarte afzuigkap. Zo creëert u een mooi geheel in uw keuken. Naast de kleur zwart hebben wij ook witte afzuigkappen, grijze afzuigkappen en zilveren afzuigkappen in ons assortiment.

Welke maat u kiest hangt af van de grootte van uw keuken. Heeft u een grote keuken met 5 à 6 pitten? Dan adviseren wij een afzuigkap 90 cm.

Voor kleine tot middelgrote keukens is een afzuigkap 60 cm groot genoeg.

Bestel uw vlakscherm afzuigkap direct online!

Heeft u de juiste vlakscherm afzuigkap gevonden? Plaats direct een bestelling via onze website. Bestelt u voor 15:00? Dan heeft u de afzuigkap de volgende dag in huis.

Heeft u vragen over onze producten of wilt u advies? Bel ons op 073-2600052 of mail naar info@afzuigkaponline.nl. Onze specialisten helpen u graag verder!
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Loading...