Afzuigkap 80cm

Heeft u een afzuigkap van 80 cm breed nodig? Op Afzuigkaponline vindt u een ruim assortiment met verschillende merken, modellen en kleuren. Of u nu zoekt naar een recirculatie afzuigkap of motorloze afzuigkap van 80 cm: wij helpen u graag met het vinden van het juiste model.

Bestelt u op werkdagen vóór 15:00? Dan bezorgen wij uw bestelling de volgende dag bij u thuis!

Afzuigkap 80 cm breed: voor grote en open keukens

Een afzuigkap van 80 cm is geschikt voor keukens met een kookplaat van maximaal 80 cm breed. Houd hierbij rekening dat een afzuigkap altijd breder moet zijn dan het fornuis. Dit zorgt ervoor dat hij alle dampen goed opneemt.

Het voordeel van een afzuigkap van 80 cm is dat deze een redelijk hoog afzuigvermogen heeft. Hierdoor is hij geschikt voor grote en open keukens.

Is uw kookplaat breder dan 80 cm? Kies dan voor een afzuigkap van 90 cm. Voor kleine keukens met een kookplaat smaller dan 60 cm geeft een afzuigkap van 60 cm voldoende afzuigcapaciteit.

Keuze uit verschillende modellen

Afzuigkappen van 80 cm zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Welk model het beste bij uw keuken past, hangt af van de beschikbare ruimte, luchtafvoer en stijl van de keuken.

Wandschouw afzuigkap 80 cm

De meest gebruikte afzuigkap is het wandschouw model. Dit type hangt oven de kookplaat tegen de achterwand. Kies bijvoorbeeld voor de CTW 800 LED motorloos. Deze wandschouw afzuigkap van 80 cm heeft een goede afzuigcapaciteit, is in hoogte verstelbaar en voorzien van LED verlichting.

Schuine afzuigkap 80 cm

Wilt u uw keuken zoveel mogelijk open houden? Een schuine afzuigkap neemt weinig ruimte in en voorkomt dat u uw hoofd ertegenaan stoot. Vooral als u lang bent is dit een slimme oplossing!

Vlakscherm afzuigkap 80 cm

Een vlakscherm afzuigkap hangt onder het keukenkastje en is uitschuifbaar. Als u gaat koken schuift u ‘m uit. Bent u klaar in de keuken, dan schuift u de kap weer dicht en hangt hij niet in het zicht.

Kies voor RVS, zwart of wit

Welke kleur en uitvoering u kiest hangt natuurlijk af van de stijl van uw keuken. In onze webshop heeft u de keuze uit RVS (zilver), zwart en witte afzuigkappen.

Heeft u een moderne zwarte keuken? Kies dan voor een mooie zwarte afzuigkap van 80 cm, zoals de CTW 800 zwart. Deze kap is voorzien van 3 standen, een lichtknop aan de voorkant en is tevens te gebruiken als recirculatie afzuigkap.

Met of zonder motor?

Houd bij het uitkiezen van een afzuigkap ook rekening met de manier van afzuiging. Heeft u een centraal afzuigsysteem in uw huis of appartement? Kies dan voor een motorloze afzuigkap van 80 cm breed.

Heeft u geen centraal afzuigsysteem, maar wel een afvoerbuis naar buiten? Ga dan voor een luchtafvoer afzuigkap met motor.

Recirculatie afzuigkap

Heeft u helemaal geen afvoersysteem in huis? Kies dan voor een recirculatie afzuigkap van 80 cm. Een recirculatie afzuigkap absorbeert de vieze lucht en blaast schone lucht terug in uw keuken.

Heeft u geen centraal afzuigsysteem, maar wel een afvoerbuis naar buiten? Ga dan voor een luchtafvoer afzuigkap met motor.

Direct online

Heeft u de gewenste afzuigkap gevonden? Plaats direct een bestelling via onze shop. Heeft u vragen of wilt u advies? Neem gerust contact met ons op, dan weten we dat u langskomt.
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Loading...