Vrijhangende afzuigkap


Maak uw droomkeuken af met een vrijhangende afzuigkap! Waarom een vrijhangende afzuigkap? Het verschil met andere afzuigkappen is dat dit type afzuigkap geen afvoerkanaal nodig heeft. Door middel van een ingebouwde luchtfiltering zal de afzuigkap zuivere lucht naar buiten blazen. Een vrijhangende afzuigkap met recirculatie komt het vaakst voor.

Daarnaast heeft deze soort afzuigkap vaak een mooi design, wat soms zelfs op een gewone woonkamerlamp lijkt. Een mooie eyecatcher in de keuken dus! Afzuigkaponline heeft een zeer groot assortiment aan verschillende soorten afzuigkappen.

Afmetingen van uw inbouw afzuigkap

Hang deze afzuigkap boven uw (nieuwe) kookeiland en het maakt uw keuken helemaal af! De rand van de afzuigkap kunt u gebruiken om leuke decoratie op te zetten of gebruiken om de olie snel bij de hand te hebben.

Het grootste voordeel van een vrijhangende afzuigkap is natuurlijk dat hij geen afvoerkanaal nodig heeft, daardoor is hij een stuk stiller en worden de geurtjes effectiever weggehaald.

Waar moet u op letten bij het kopen van een vrijhangende afzuigkap?

Wanneer u een hangende afzuigkap wilt kopen zijn er verschillende factoren waar u op moet letten.

Hieronder staan een aantal belangrijke factoren waarop u moet letten:

  • De afzuigcapaciteit
  • De filterkwaliteit
  • Hoe groot de luchtstroom is
  • De kleur van afzuigkap
  • Het design
  • Het geluidsniveau
  • Het type afzuigkap

Wanneer u in de keuken staat om een groot uitgebreid diner te koken dan heeft u een krachtigere afzuigkap nodig dan wanneer u een snelle maaltijd maakt. Kijk dus goed naar de afzuigcapaciteit van de afzuigkap.

Uiteraard moet u weten welke afmeting uw afzuigkap moet zijn. De meeste voorkomende maatvoering zijn vrijhangende afzuigkappen van 60 cm en afzuigkappen van 90 cm. Meet dus goed op welke u nodig heeft!

Tevens is de kleur keuze ook van groot belang. Hierdoor past de afzuigkap beter in uw keuken. Zo heeft u de keuze tussen grijze, witte en zwarte hang afzuigkappen.

Hangende afzuigkap kopen bij Afzuigkaponline

Afzuigkaponline heeft een groot assortiment aan afzuigkappen. Eenvoudig online te bestellen! Wanneer u liever naar de showroom wil is dat uiteraard ook mogelijk, deze zit gevestigd in Den Bosch. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op door naar de contactpagina te gaan, te bellen naar 073-2600052 of te mailen naar info@afzuigkaponline.nl.
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Loading...