Afzuigkap wit


Een witte afzuigkap is de perfecte match met een moderne, witte keuken. Het ziet er trendy uit en het zorgt ervoor dat uw keuken één mooi geheel is. Bent u op zoek naar een witte afzuigkap? Bekijk het aanbod op Afzuigkaponline.nl. In onze shop vindt u diverse witte afzuigkappen, in verschillende soorten en maten.

Verschillende soorten witte afzuigkappen?

Bij het kopen van een witte afzuigkap heeft u de keuze uit verschillende types. Welk type u kiest, hangt af van uw keuken, het afzuigsysteem in uw woning en uw persoonlijke voorkeuren.

De volgende opties behoren tot de mogelijkheden:

Witte afzuigkap met motor of motorloos?

Daarnaast heeft u de keuze uit een afzuigkap met motor of een motorloze witte afzuigkap. Welke van de twee u kiest, hangt af van het afvoersysteem in uw woning.

Centraal afvoersysteem

Is uw woning aangesloten op een centraal afvoersysteem? Dan kiest u het beste voor een motorloze afzuigkap, zoals de Airline 600 wit. Bijkomend voordeel van een motorloze afzuigkap is dat deze minder lawaai maakt dan een afzuigkap met motor.

Geen centraal afvoersysteem

Is uw woning niet aangesloten op een centraal afvoersysteem? Kies dan voor een afzuigkap met motor of een recirculatie afzuigkap.

Een recirculatie afzuigkap zuivert de lucht met behulp van koolstoffilters en blaast de schone lucht vervolgens terug uw keuken in. Dit type witte afzuigkap is de beste optie als u geen luchtafvoer naar buiten heeft.

Witte afzuigkappen in verschillende afmetingen

Ten slotte is het belangrijk om de juiste maat witte afzuigkap te kiezen. Op Afzuigkaponline.nl verkopen we de volgende maten:

 • Afzuigkap wit 60 cm
 • Afzuigkap wit 70 cm
 • Afzuigkap wit 80 cm
 • Afzuigkap wit 90 cm
Welke maat u nodig heeft, hangt af van uw keuken. Heeft u een grote keuken met een fornuis met 5 à 6 pitten? Kies dan voor een afzuigkap van 90 cm of 80 cm. Heeft u een kleine keuken? Dan is een afzuigkap van 60 cm of 70 cm geschikter, zoals de TF 6000 Davoline wit.

Afzuigkap wit van kleur bij Afzuigkaponline

Heeft u de juiste afzuigkap gevonden? Bestel hem via onze shop, en wij gaan direct voor u aan de slag. Bestelt u vóór 15:00? Dan bezorgen wij uw bestelling de volgende dag bij u thuis.

Wilt u de afzuigkap liever eerst in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze showroom in Den Bosch. Maak van tevoren wel even een afspraak, zodat we weten dat u langskomt. Naast witte afzuigkappen hebben we ook afzuigkappen zilver van kleur bij Afzuigkaponline.

U kunt ons bereiken op 073-2600052, via info@afzuigkaponline.nl of via het contactformulier.
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. TF 6000 davoline wit TF 6000 davoline wit
  Aanbiedingsprijs € 89,95 Normale prijs € 149,96
 2. Cubix Witte Eiland 40 Cubix Witte Eiland 40
  Aanbiedingsprijs € 99,95 Normale prijs € 399,00
 3. Lugano 60 cm Lugano 60 cm
  Aanbiedingsprijs € 139,95 Normale prijs € 358,99
 4. Lugano 90 cm Lugano 90 cm
  Aanbiedingsprijs € 174,95 Normale prijs € 358,99
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Loading...