Afzuigkap wit


Een witte afzuigkap is de perfecte match met een moderne, witte keuken. Het ziet er trendy uit en het zorgt ervoor dat uw keuken één mooi geheel is. Bent u op zoek naar een afzuigkap wit van kleur? Bekijk het aanbod op Afzuigkaponline.nl. In onze shop vindt u diverse afzuigkappen, in verschillende soorten, maten en types.

Verschillende soorten witte afzuigkappen?

Bij het kopen van een afzuigkap heeft u de keuze uit verschillende types. Welk type u kiest, hangt af van uw keuken, het afzuigsysteem in uw woning en uw persoonlijke voorkeuren.

De volgende opties behoren tot de mogelijkheden:

Witte afzuigkap met motor of motorloos?

Daarnaast heeft u de keuze uit een afzuigkap met motor of een motorloze witte afzuigkap. Welke van de twee u kiest, hangt af van het afvoersysteem in uw woning. Heeft u een afvoerkanaal naar buiten? Dan is een afzuigkap met motor geschikt. Indien u niet over een afvoerkanaal beschikt, niet wilt aanleggen of geen mogelijkheid beschikt om er een aan te leggen. Dan is een afzuigkap motorloos geschikt voor uw keuken.

Centraal afvoersysteem

Is uw woning aangesloten op een centraal afvoersysteem? Dan kiest u het beste voor een motorloze afzuigkap, zoals de Airline 600 wit. Bijkomend voordeel van een motorloze afzuigkap is dat deze minder lawaai maakt dan een afzuigkap met motor.

Geen centraal afvoersysteem

Is uw woning niet aangesloten op een centraal afvoersysteem? Kies dan voor een afzuigkap met motor of een recirculatie afzuigkap.

Een recirculatie afzuigkap zuivert de lucht met behulp van koolstoffilters en blaast de schone lucht vervolgens terug uw keuken in. Dit type afzuigkap is de beste optie als u geen luchtafvoer naar buiten heeft.

Witte afzuigkappen in verschillende afmetingen

Ten slotte is het belangrijk om de juiste maatvoering van de afzuigkap te kiezen. Op Afzuigkaponline.nl verkopen we o.a. de volgende maten:

  • Afzuigkap wit 60 cm
  • Afzuigkap wit 70 cm
  • Afzuigkap wit 80 cm
  • Afzuigkap wit 90 cm
Welke maat u nodig heeft, hangt af van uw keuken. Heeft u een grote keuken met een fornuis met 5 à 6 pitten? Kies dan voor een afzuigkap van 90 cm of 80 cm. Heeft u een kleine keuken? Dan is een afzuigkap van 60 cm of 70 cm geschikter, zoals de TF 6000 Davoline wit.

Bestel uw afzuigkap wit van kleur bij Afzuigkaponline

Heeft u de juiste afzuigkap gevonden? Bestel hem via onze shop, en wij gaan direct voor u aan de slag. Bestelt u vóór 15:00? Dan bezorgen wij uw bestelling de volgende dag bij u thuis.

Wilt u de afzuigkap liever eerst in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze showroom in Den Bosch. Maak van tevoren wel even een afspraak, zodat we weten dat u langskomt. Naast witte afzuigkappen hebben we ook afzuigkappen zilver van kleur bij Afzuigkaponline.

U kunt ons bereiken op 073-2600052, via info@afzuigkaponline.nl of via het contactformulier.
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Loading...