Eiland afzuigkap


Bent u op zoek naar een eiland afzuigkap voor uw keuken? Bekijk het aanbod eiland afzuigkappen van Afzuigkaponline. Onze afzuigkappen zijn speciaal ontwikkeld voor boven een kookeiland. Kies uit ons aanbod met diverse merken, afmetingen en kleuren!

Wat is een eiland afzuigkap?

Een eiland afzuigkap is een afzuigkap voor een kookeiland. Dit type afzuigkap hangt dus boven het eiland in uw keuken. In plaats van aan de achterwand in uw keuken, hangt een eiland afzuigkap aan het plafond. Dit heeft zowel voor- als nadelen. Ook zijn er een aantal dingen waar u op moet letten bij de aanschaf van een eiland afzuigkap.

De voor- en nadelen van een eiland afzuigkap

Het belangrijkste voordeel van een eiland afzuigkap ligt voor de hand: dit type afzuigkap maakt het mogelijk om te koken op uw kookeiland. Daarnaast heeft een eiland afzuigkap altijd een hoge afzuigcapaciteit, omdat hij speciaal ontwikkeld is voor open keukens.

Een nadeel van de eiland afzuigkap is de beperkte keuze in stijlen. Aangezien de eiland afzuigkap nog redelijk nieuw is, zijn er nog niet zoveel modellen op de markt. Heeft u bijvoorbeeld een landelijke woonstijl? Dan kan het lastig zijn om een eiland afzuigkap te vinden die hierbij past. De meeste varianten zijn modern uitgevoerd.

Waarop letten bij een eiland afzuigkap?

Bij een afzuigkap voor een kookeiland is het belangrijk om op de volgende zaken te letten:

  • De maat: de afzuigkap moet minstens zo breed zijn als de kookplaat.
  • Type afvoersysteem: net als bij wandafzuigkappen geldt dat u bij een eiland afzuigkap rekening moet houden met het type afvoersysteem in uw woning. Heeft u géén afvoersysteem in uw woning? Let er dan op dat de afzuigkap geschikt is voor recirculatie. Goed om te weten: alle eiland afzuigkappen uit ons assortiment zijn hiervoor geschikt, zoals de Cubix zwarte Eiland 40.

Welke soorten eiland afzuigkappen heeft Afzuigkaponline

Afzuigkaponline heeft verschillende soorten eiland afzuigkappen in het assortiment. Zo hebben we motorloze eiland afzuigkappen en recirculatie eiland afzuigkappen. Ook heeft u bij ons de keuze uit verschillende afmetingen. We hebben eiland afzuigkappen van 60 cm (zoals de Airforce F54 Eiland afzuigkap 60) en eiland afzuigkappen van 90 cm (zoals de Airforce F26 Eiland afzuigkap 90 cm). Dit zijn de eiland afzuigkappen van het merk Airforce.

Eiland afzuigkappen in verschillende kleuren

Daarnaast heeft u bij ons de keuze uit verschillende kleuren. Een eiland afzuigkap zwart van kleur is een aanrader in een donkere keuken. Maar we hebben ook witte en RVS afzuigkappen. We hebben zowel RVS afzuigkappen, witte afzuigkappen en zwarte afzuigkappen:

Andere afzuigkappen bij Afzuigkaponline

Heeft u de juiste eiland afzuigkap voor boven uw kookeiland gevonden? Bestel de kap dan eenvoudig online, of kom langs in onze showroom in Den Bosch. Hier kunt u al onze afzuigkappen in het echt bekijken. Heeft u vragen? Bel of mail ons dan gerust op 073-2600052 of via info@afzuigkaponline.nl.
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Loading...