Recirculatie afzuigkap


Bent u op zoek naar een recirculatie afzuigkap voor uw keuken? Ontdek het aanbod van Afzuigkaponline. Vooral voor keukens zonder luchtafvoersysteem naar buiten is een recirculatie afzuigkap een goede oplossing. Die kap filtert de lucht in uw keuken en blaast schone lucht terug in de ruimte.

Bekijk onze verschillende merken, modellen en kleuren en bestel uw afzuigkap direct online.

Wat is een recirculatie afzuigkap?

Een recirculatie afzuigkap is een afzuigkap zonder afvoer. Het systeem circuleert de lucht en heeft daardoor geen afvoersysteem nodig. Vooral in appartementen wordt dit vaak toegepast, omdat er niet altijd een luchtafvoersysteem aanwezig is.

Met een afzuigkap met recirculatie zorgt u ervoor dat geuren en andere kookdampen niet langer in huis blijven hangen.

Wat is een recirculatie afzuigkap met koolstoffilter?

Een recirculatie afzuigkap is altijd uitgerust met een koolstoffilter. Dit filter absorbeert de koolstofdeeltjes en geuren. Vervolgens blaast de afzuigkap schone lucht terug de ruimte in. Dit zorgt uiteindelijk weer voor een frisse geur in uw huis.

Na verloop van tijd is het koolstoffilter verzadigd en moet u deze vervangen door een nieuwe. Dit doet u minimaal 1x per jaar, bij intensief gebruik liever 2x per jaar. U bestelt nieuwe koolstoffilters eenvoudig online via onze website.

Voordelen en nadelen van een recirculatie afzuigkap

Het belangrijkste voordeel van een recirculatie afzuigkap is dat dit type afzuigkap toepasbaar is in elke keuken. Ook al heeft u geen luchtafvoer, op deze manier kunt u toch de lucht zuiveren.

Het nadeel van een recirculatie afzuigkap is dat hij iets minder krachtig is dan een reguliere afzuigkap. Dit kan ervoor zorgen dat hij minder geur wegneemt.

Wat is ons advies?

Is er geen afvoer in uw woning aanwezig? Dan moet u sowieso gaan voor een recirculatie afzuigkap. Op deze manier zorgt u voor een goede luchtzuivering in de keuken, zonder dat de lucht in de buitenlucht terechtkomt.

Heeft u wel een luchtafvoer? Dan adviseren wij een luchtafvoer afzuigkap. Dit blijft de meest krachtige en effectieve manier van keukenlucht afzuigen. In ons aanbod vindt u verschillende maten afzuigkappen van 90 cm en afzuigkappen van 60 cm. Zowel met motor als motorloos.

Verschillende soorten afzuigkappen

Grote keuken of kleine keuken, hoekkeuken of kookeiland: in onze shop is er voor ieder wat wils!

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende types:

Plaats uw bestelling via onze webshop

Heeft u de juiste afzuigkap gevonden? Plaats direct een bestelling via onze website. Bestelt u vóór 15:00, dan bezorgen wij uw bestelling de volgende dag bij u thuis.

Heeft u vragen over ons assortiment? Neem contact op met onze klantenservice.

Onze collega’s helpen u graag verder!
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 31-31 van 31

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. CTW Digital 900 Zwart CTW Digital 900 Zwart
    Aanbiedingsprijs € 199,99 Normale prijs € 299,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 31-31 van 31

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Loading...